Automatik til Låge eller port

Garageportautomatik til private og erhverv.

Portautomatik til indkørsel med fjernbetjening , vi har en komplet løsning.

                                        Hos Garage-porte.dk er fremtiden i dag

Porten styres med fjernbetjening ?

Tilbehør til Port-automatik

Hos Garage-porte dk har vi mange forskellige mærker og servicerer dem alle. Vi er dog Specialister i King Gates og Marentec. Begge producenter giver et valg af muligheder. Herunder fjernbetjeninger, kodetastatur, nøglekontakter, og trykknapper.

Når det kommer til automatikker til låge eller port, har Garage-porte.dk også alle mærkerne,

Vores portautomatik leveres med 5 års garanti mod mekaniske fejl, samt 2 års garanti på elektronikken.  * producent garanti er gældende.

Vi anbefaler King Gates til lågerne.

Hos garage-porte.dk er vi glade for at præsentere muligheden der får din telefon til at kunne mere. Med vores bluetooth modul for du mulighed for at aktivere din port eller låge direkte fra din smartphone.

Kan monteres på alle typer styringer. Med Denne anordning er fjernbetjeningen altid i lommen. Appen downloades og wupti så er din telefon fjernbetjeningen. Hos Garage-porte.dk er fremtiden idag.

Bluetooth til Portautomatik :

Styr din port eller låge med din telefon, her en løsning der sikre dig adgang,

 

Hos garage-porte.dk kan du køber fjernbetjeninger til næsten alle producenter, vi har gjort det simpelt så senderen passer med frekvenser mellem 433  –  900 mhz. frit valg 299,- pr.stk.
Fjernbetjening – kræver dog at man  har en original sende, for nem programmering, den kan også programmeres på selv automatikken, men dette er ikke lige så simpelt..

Fjernbetjening til portautomatikevere vi mange forskellige fjernbetjeninger, alle producenter har Deres egne og tager rigtig godt betalt for Deres unikke sendere. Hos Garage-porte.dk har vi sendere til portåbnere fra Wizniowski,  Marentec, King Gates og mange flere. Hvis du ikke kan se din sender, kan vi anbefale Vores multi fjernbetjening, der nemt kopiere Jeres eksisterende .

Alle impuls styret funktioner kan til kobles. Du kan også udvide med trådløse kodetastaturer eller nøgleboks. Alle giver en nemmere hverdag,

 

                                                                          Homelink  modtager

Homelink er verdens mest behagelige og brugte trådløse kontrol system. Den gør det nemt og sikkert at åbne og lukke din garage dør og port til indkørsel. Derudover kan du tænde dit hjems sikkerheds system, udendørs lys, interior apparater og strøm fra og til. Alt fra 3 knapper, smart integreret i din automobile’s interior. Vi sørger for at programmere din homelink så det hele fungerer som det skal.  Vi hjælper med at vejlede dig om din løsning er kompatibel, og vi integrerer homelink til dit personlige system. 

 

Hos garage-porte.dk kan vi altid skifte eksisterende modtager ud således kan du netop nu få en modtager med 2 sendere monteret.

 

 Motoren fungere ved et tandhjul overføre sine kræfter til lågen via en monteret tandstang.

 

Automatik til skydelågen Dynamos - Kan håndtere låger med en egenvægt op til 1000 kg.
Automatik-skydelågen- Kan håndtere låger med en egenvægt op til 1000 kg.

Portautomatik til skydelågen

er Gearkasse og alle bevægelige dele fremstillet i stål og messing. Dette giver en høj kvalitet og en motor der kan levere i mange år. King Gates tilbehør giver kunderne mulighed for at sammensætte så brugen passer til Dem.

København / Nordsjælland