Industriporte

Med 10 års garanti, høj slidstyrke og bygget til dagligt brug.

Industriport med vindue

Her er fokus ofte ikke på Design men på funktionalitet og drift. Hos Wisniowski er Vores port paneler 40/60 mm tykke og fremstilles efter gennemprøvede principper. Vi yder 10 års producent garanti på vores paneler og Vores standard fjedre er dimensioneret til mere end 50.000 åbninger.

Portene fremstilles på individuelle mål, så opmåling på adressen er nødvendig, denne service tilbyder vi gratis og uforpligtende. Vi er sikker på at Vores priser sagtens kan matche konkurrenten. Med vores landsdækkende service netværk er service montøren næsten altid lige rundt om hjørnet. Vores porte er fremstillet med brug for øje og den robuste konstruktion giver Vores kunder sikkerhed for smertefri drift i mange år frem.

Vi hjælper til med at gennemføre fra ide til færdiggørelse, hos garage-porte.dk tilbyder vi industriporte til alle typer erhverv.

kontakt os for nærmere information omkring vores industriporte, måske har vi din port liggende klar fra en tidligere sag, hos garage-porte. dk har vi altid en konkurrence dygtig pris. husk at høre om månedens tilbud.

s_fences_wisniowski_