Garageporte med vinduer

Hos Garage-porte.dk tilbyder vi også garageporte med vinduer.

Når man skal vælge sin garageport, kan man fra starten vælge at give et mere naturligt lys i garagen, med de mange vindues modeller herunder glas i hele sektioner. giver en fantastisk for tiden, mens man arbejder i garagen. samtidig giver det også en fornemmelse af trykhed fordi man kan se personerne uden for, inden man åbner garageporten.

Vi har mulighed for indsætte vinduer i de fleste typer og modeller i alle porte med en sektions tykkelse på 42 mm. Du kan herunder se lidt af de muligheder vi tilbyder.

Pris afhænger af antallet af ruder og typen af glas.

Glasset fremstilles i henhold til gældende lovgivning,  Det vil sige at vinduet er forsynet med en glasagtig overflade der ikke kan splintres, men således at opføre sig som en glasset på forlygten af bilen. Kan med fordel benyttes hvor der ønskes yderligere lys i garagen.  Der er selvfølgelig mulighed for at indfarve vinduesrammerne i portens farve. Kig forbi Vores udstilling og se nærmere på de forskellige modeller.

Garageport med vinduer
Garageporte med vinduer

Garageporte med vinduer, giver ofte en bedre fornemmelse for tiden, fordi man her kan følge solen, samtidig er vinduerne ofte med til at give en mere individuel garage. De mange forskellige design muligheder, kan sammensættes på forskellig vis.

Garageport med vindue -kontakt os for at hører mere til dine muligheder.  garage-porte.dk din mulighed for en individuel garageport.