Låger

Låger til indkørsel
Vi fremstiller låger til indkørsler på mål. Vores låger bliver fremstillet i stål. Alle vores låger er galvaniseret og vi giver 10 års garanti. Lågerne kan beklædes med portpaneler eller træ. Vores låger på mål er fremstillet til levering på den ønskede adresse. Dette kræver opmåling, en service vi selvfølgelig tilbyder gratis.

 

Vi har stor erfaring med rådgivning og installation af hegn og låger af smedejern, træ og stål samt passende lågautomatik. Vi sætter kundens ønsker i centrum og rådgiver herfra til den helt rigtige løsning, både med hensyn til design og rent teknisk.

Låger med en egenvægt

 Alle ideer starter med en drøm. Del derfor dine ideer med os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer med at opfylde jeres drøm om en ny låge og/eller hegn,

 Låger på mål og  med fjernbetjening . Eller komplet løsning . Her kan I opleve den gode kvalitet og se hvad der passer bedst til jeres omgivelser og drømme. Når spørgsmålene melder sig, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning. Hos garage-porte.dk har vi altid en løsning, vi fremstiller låger i stål, for beklædning med træ. vi leverer låger med og uden automatik og fjernbetjeninger. 

Vi kan også levere smedejernslåger, i alle afskygninger. Vi kan fremstille klassiske eller traditionelle smedejerns låger med og uden automatik.

 Smedejernslåger i alle afskygninger.

https://www.youtube.com/watch?v=yQDYQEjC_c4

Vi har leveret låger med og uden automatik i ejendomme i København og tilbyder hurtig service og holdbare løsninger. Vores låger og automatik afstemmes efter antallet af daglige brugere.

Vores store udvalg af tilbehør til automatikken, giver mange forskellige muligheder og løsninger på opgaven, ring eller skriv. Vi vender straks tilbage med tilbud.

Vi kan levere porte med og uden automatik, såfremt du ikke ønsker automatik, kan vi tilbyde et ergonomisk håndgreb Inkl. Låsecylinder med 2 stk. nøgler.

Showroom er ubemandet men åbent mandag-fredag kl.  8.30 til  16.30 .

Vi kan levere porte med og uden automatik, såfremt du ikke ønsker automatik, kan vi tilbyde et ergonomisk håndgreb Inkl. Låsecylinder med 3 stk. nøgler.

Skriv en  mail om ønsker   eller ring på +45 22 33 41 41,

Download brochure   – Tryk på billedet

Med 10 års garanti til dagligt brug erhverv.