Låger

Home Inklusiv port til indkørsel
Indkørsel Udført i Wisniowski Aw 10.110
port til indkørsel
Nordsjællands-porte
cropped-3.jpeg
b
Galvaniseret-porte-til-inkørsel
Smedejernslåger
Smukke havelåger
Smedejernslåger fra polen
Fence
Udklip
Skyport
Låger-efter-mål.
Porte til private
nordsjællands-porte
låger i stål
Multiporte låger
Hornbæk låger sjælland
Hornbæk låger – Kopi
Svæveport
Hegn
PlayPause
previous arrow
next arrow
Låger til indkørsel
Vi fremstiller låger til indkørsler på mål. Vores låger bliver fremstillet i stål. Alle vores låger er galvaniseret og vi giver 10 års garanti. Lågerne kan beklædes med portpaneler eller træ. Vores låger på mål er fremstillet til levering på den ønskede adresse. Dette kræver opmåling, en service vi selvfølgelig tilbyder gratis.

 

 

Hvis du har begrænset plads i den åbne ende af dine porte, kan skydehegn fungere bedre for din ejendom. Skydeporte behøver ikke den samme mængde plads som svingporte, men har brug for plads til at give mulighed for skydepaneler. En skydehegnslåge har kun et enkelt panel, der dækker en åbning, men kan designes, så det passer til dine behov. For eksempel, hvis du installerer en låge på den mindre side af dit hegn, har du muligvis ikke plads nok til at lade dine portpaneler glide helt.

Vi har stor erfaring med rådgivning og installation af hegn og låger af smedejern, træ og stål samt passende. 

Låger med en egenvægt

 Alle ideer starter med en drøm. Del derfor dine ideer med os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer med at opfylde jeres drøm om en ny låge og/eller hegn,

 Låger på mål og  med fjernbetjening . Eller komplet løsning . Her kan I opleve den gode kvalitet og se hvad der passer bedst til jeres omgivelser og drømme. Når spørgsmålene melder sig, står vi gerne til rådighed med råd og vejledning. Hos garage-porte.dk har vi altid en løsning, vi fremstiller låger i stål, for beklædning med træ. vi leverer låger med og uden automatik og fjernbetjeninger. 

Vi kan også levere smedejernslåger, i alle afskygninger. Vi kan fremstille klassiske eller traditionelle smedejerns låger med og uden automatik.

 Smedejernslåger i alle afskygninger.

Vi har leveret låger med og uden automatik i ejendomme i København og tilbyder hurtig service og holdbare løsninger. Vores låger og automatik afstemmes efter antallet af daglige brugere.

Vores store udvalg af tilbehør til automatikken, giver mange forskellige muligheder og løsninger på opgaven, ring eller skriv. Vi vender straks tilbage med tilbud.

Vi kan levere porte med og uden automatik, såfremt du ikke ønsker automatik, kan vi tilbyde et ergonomisk håndgreb Inkl. Låsecylinder med 2 stk. nøgler.

Showroom er ubemandet men åbent mandag-fredag kl.  8.30 til  16.30 .

Vi kan levere porte med og uden automatik, såfremt du ikke ønsker automatik, kan vi tilbyde et ergonomisk håndgreb Inkl. Låsecylinder med 3 stk. nøgler.

Skriv en  mail om ønsker   eller ring på +45 22 33 41 41,

 

Download brochure   – Tryk på billedet

Med 10 års garanti til dagligt brug erhverv.