Balkon

Vi tilbyder nemlig de mest populære modeller til gode priser. Du kan frit vælge mellem mere end 40 forskellige rækværksdesign. Du kan vælge, at balkonen skal tilpasse dit hegn eller udtrykke din egen unikke stil med vores store udvalg.

En ny balkon giver din bolig et elegant look og med vores stilfulde designs fremstår ejendommen luksuriøs. Om du vil have en ny altan som et led i renoveringen af din bolig, eller bare er på udkig efter en balkon, kan vi tilbyde den bedste kvalitet og den flotteste stil. Vores montører har stor erfaring fra branchen, da vi stiller høje krav til vores ansatte. Derfor kan der forventes en fejlfri montage med en god service. Balkonnen bliver udført i galvaniseret stål, og vi er så sikre på vores kvalitet, at vi tilbyder 10 års garanti på balkonner leveret fra os. Vi er meget fokuserede på at være flexible, hvad angår løsninger, da kunden altid vil være vores førsteprioritet, og der kan derfor frit vælges mellem standardiserede eller individuelle løsninger.

Ligegyldigt hvilken løsning du ender med at vælge, er vi sikre på, at du ikke vil fortryde dit valg, da alle vores løsninger bliver lavet med stor perfektion. Vores store udvalg og unikke rækværksdesign muliggør en unik oplevelse, hvor du kan personificere din altan, alt efter hvad du godt kan lide.

Vi kan altid ringes op på mobil 22334141 for vejledning eller spørgsmål, og så hjælper vi dig med at sammensætte den perfekte løsning til lige præcis din ejendom. Vi tilbyder gratis opmåling, og kan derefter sende et tilbud på den valgte løsning.

Hvis du allerede ved, hvad du er ude efter, kan du sende en e-mail til Mail@multiporte.dk med oplysning om mål og den valgte model, derefter vender vi tilbage hurtigst muligt.